Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Sol Heilo

5. juli,kl 20:00 - 22:00

kr500

Vi gleder oss til å starte sommeren på Gamle Ormelet med Sol Heilo!

Multi-instrumentalisten, musiker, artist og låtskriver Sol Heilo gjorde internasjonal karriere med bandet Katzenjammeri en årrekke i inn og utland. Sol har siden da gitt ut egne låter og album –og ikke minst turnert landet rundt på små og store scener med bandet sitt.

12. april 2024 slipper Sol Heilo første nye låt i rekken av flere frem mot høsten, og slipp av album i september. I sommer spiller hun på en rekke festivaler, og har om-arrangert låtene sine for å passe inn i et trioformat, noe som gjør det enda mer intimt når det er nedpå. Men ikke la dere lure.

En blind mann kom en gang bort til Sol, etter at hun hadde spilt aldeles alene på scena, og lurte på om de var tre stykker i bandet. Sol bruker alle armer og bein som er til rådighet under sine konserter, og dette må også hennes medmusikanter gjøre, der det trengs. Resultatet blir at de låter som et orkester når de skal lage de virkelig store toppene i konserten. Hanne Mari Karlsen og Egil Clausen har ikke fått fri, her spilles det totalt 15 instrumenter på det meste.

Sol Heilo ønsker at publikum får en opplevelse som utfordrer alle sansene, ogvil gjerne gi de noe de kan ta med seg videre i sine liv. Dette kommer frem gjennom at hun er sterkt involvert i alle deler av sin kunst, -hun skriver låtene, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter. Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, som bæres av dynamiske og sjangeroverskridende arrangement. Hennes tilstedeværelse og formidlingsevne har gjort henne til en av landets mest populære artister. En konsertkveld med Sol Heilo er noe du sent vil glemme! www.solheilo.com

Detaljer

Dato:
5. juli,
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
kr500

Sted

Gamle Ormelet
Fagerheimvein 58
Tjøme, 3145 Norge
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Sol Heilo 5. juli 2024
kr 500
296 tilgjengelig