Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Ord om kunst

10. august,kl 19:00 - 20:00

kr80
Årets sommerutstilling på Gamle Ormelet er signert maler, grafiker og skulptør Håvard Homstvedt. Homstvedts arbeider sentrerer rundt gjenkjennelige figurative former som menneskefigurer og hodeformer i et abstrahert og stilisert teksturert uttrykk.
Lars Saabye Christensen er en av Norges mest anerkjente forfattere. Bøkene hans er oversatt til over 30 språk. Han har ofte skrevet skjønnlitteratur som på forskjellige måter tar utgangspunkt i billedkunst. I år ble Widerbergs hus lansert, en bok Saabye Christensen har skrevet etter at han fikk nøklene til Frans Widerbergs leilighet i Pilestredet i Oslo etter kunstnerens død.
Kunsthistoriker og kunstkritiker Mona Pahle Bjerke har i en årrekke satt ord på sitt møte med kunst, både muntlig som NRKs kunstanmelder og dommer i Portrettmesterskapet, og skriftlig for diverse publikasjoner.   
Hvordan jobber kunsthistorikeren, forfatteren og billedkunstneren med å sette ord på det visuelle?
 
Kunsthistoriker og programleder i Kunstpodden, Cecilie Tyri Holt er ordstyrer for samtalen, som blir dokumentert og tilgjengeliggjort i en kommende episode av Kunstpodden. 
Velkommen til Kunstpodden Live på Gamle Ormelet 10. August kl19. 

Detaljer

Dato:
10. august,
Tid
19:00 - 20:00
Kostnad:
kr80

Sted

Gamle Ormelet
Fagerheimveien 58
Tjøme, 3145 Norge
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Ord om kunst 10. august 2024
kr 80
250 tilgjengelig