Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Lev sjøl – en guide til livet med Jan Eggum og Joni Mitchell

13. juli 2018kl 21:00

kr380

Alle mennesker har to grunnleggende, basale ting felles: vi blir alle født, og vi skal alle dø. Midt i mellom de to punktene utspiller livet seg, og det er nettopp i det store mellomrommet de aller farligste tingene skjer. Kjærligheten, forelskelse, håp, skuffelse, å få barn, å miste noen og andre skumle og potensielt livsfarlige ting alle vi mennesker må hanskes med.

I konsertforestillingen Lev sjøl – En guide til livet med Joni Mitchell og Jan Eggum prøver skuespiller og sanger Julie Støp Husby med humor, alvor og selvutlevering å nærme seg de store spørsmålene i livet, ved hjelp av to av vår tids kanskje største visekunstnere, Jan Eggum og Joni Mitchell. Kan disse gi oss noen svar, og hva har de til felles?

Lev sjøl hadde premiere på Oslo Nye Teaterkjelleren i mars 2017 og fikk så god mottagelse at det ble spilt ekstraforestillinger i august samme år. Siden da har forestillingen blitt spilt flere steder, både i private og offentlige sammenhenger, og høsten 2018 gjestespiller den på Haugesund Teater. Julie Støp Husby har skrevet manus og Simon Revholt har skrevet de musikalske arrangementene – der man har flyttet de kjente låtene over i et felles stilmessig landskap og gitt dem ny, musikalsk drakt. Bandet består, i tillegg til Revholt (piano), av Jo Fougner Skaansar (bass) og Morten Michelsen (blås).

Julie Støp Husby er utdannet ved Högskolan för scen och musik (tidl. Teaterhögskolan) i Göteborg og ved Bårdar Akademiet i Oslo.

Siden eksamen i 2013 har hun jobbet frilans som sanger og skuespiller, blant annet med Torshovgruppa Musikklab på Nationaltheatret, ved Riksteatret, Trøndelag Teater og Oslo Nye Teater – der hun alternerte i hovedrollen som Hanna Glawari i Den Glade Enke. Høsten 2018 er hun aktuell i Ulven på Nationaltheatret. Julie kommer fra Sandefjord og er ihuga Vestfoldpatriot.»

Detaljer

Dato:
13. juli 2018
Tid
21:00
Kostnad:
kr380

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig