Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Jan Eggum

16. juli,kl 20:00 - 22:00

kr550

Jan Eggum er en kjent og kjær artist på Gamle Ormelet.

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han en humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert.

Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum er kjent for å være en munter melankoliker. Han karakteriserer seg selv som en artist som synger enkelt om vanskelige ting, hovedsakelig om spenningen mellom personer. Musikalsk har han sitt utgangspunkt i visetradisjonen, med klare referanser til jazz og rock. Jan Eggum har mottatt flere Spellemannpriser, både som soloartist og som medlem av Gitarkameratene.

De som har sett Jan Eggum på Gamle Ormelet vet at han trives like godt i huset som vi trives med å få ham på besøk.

Detaljer

Dato:
16. juli,
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
kr550

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Jan Eggum 16. juli 2024
kr 550
212 tilgjengelig