Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

deLillos – førpremiere på nytt konsept

17. juli 2019kl 20:00

kr450

Den første konserten som Lars Lillo-Stenberg og Lars Beckstrøm holdt på Gamle Ormelet, var så langt tilbake som i 1992. I forbindelse med 25-årsfeiringen av Gamle Ormelet som konsertscene i 2017 var de to igjen tilbake og i sommer er hele deLillos med. Denne konserten blir helt spesiell og er en førpremiere på et initiativ som har kommet fra Buktafestivalen i Tromsø. De ønsket å hedre Lars Beckstrøm sine låter i deLillos og lurte på om bandet ville gjøre en konsert på årets festival hvor halvparten av låtene skulle være av Lars Beckstrøm. Dette er vi så heldige å få oppleve på Gamle Ormelet.

GAMLE TRAVERE: Lars Beckstrøm og Lars Lillo-Stenberg var de første som underholdt på Gamle Ormelet. I sommer tar de med seg hele bandet for å spille en konsertvri utenom det vanlige. Foto: Per Gilding
Av Marie Olaussen
Publisert:08. juni 2019, kl. 04:59
– Morsomt påfunn, synd vi ikke kom på det selv, sier Lars Lillo-Stenberg (56).

Du vet det er sommer når deLillos kommer til Gamle Ormelet. (…) Etter mer enn 25 somre på Tjøme, tar Lars Lillo-Stenberg i år med seg hele bandet, for å ha premiere på et konsertkonsept du ikke har hørt før.

– Ja, det blir en slags generalprøve. Vi er invitert til Buktafestivalen i Tromsø. Og de ønsket seg en Beckstrøm-deLillos-konsert. Morsomt påfunn, synd vi ikke kom på det selv, sier Lars Lillo-Stenberg under innspillingen av podkasten «Sommerlyd i TB-podden».

Dermed skal bandet spille en konsert der bassist og låtskriver Lars Fredrik Beckstrøms låter får større plass enn noen gang før. Lurer du på hvilke låter han er mest kjent for, kan vi nevne blant andre «Nittenåttifire», «Den Feite Mannen» og «Balladen om Kåre og Nelly».

– Hva er egentlig forskjell på låtene deres?

– Ja, det er egentlig et spørsmål jeg ikke har et ferdig svar på, for det har jeg ikke blitt spurt om så ofte merkelig nok. Vi har likhetspunkter. Vi har et språk i tekstene våre som ikke er helt sånn typisk rock’n roll. Hva nå det er. Vi har mange pussigheter blandet inn i tekstene. Men Lars Fredrik er opptatt av folkemusikk fra andre steder, jazz og andre retninger, og så har han en helt annen sangstemme enn meg. Men det er morsomt at begge stemmene har blitt typisk deLillos, sier Lillo-Stenberg.

Før han fylte 30 år var han på Gamle Ormelet for første gang. 7. juli 2016 meldte bandet at frontfiguren var lagt inn på sykehus med hjerteinfarkt. Men bortsett fra den sommeren, har Lars Lillo-Stenberg-konsertene på Tjøme vært et av de sikreste tegn på at det er sommer.

– Det har blitt en del av livet mitt om sommeren. Det har vært veldig morsomt å spille der. De første årene var det mye preik og bråk blant publikum, men det har blitt veldig bra. Det er et sted jeg kan tulle og tøyse litt, spille andres sanger og teste ut en del av det nye materialet mitt.

deLillos-konserten spilles 17. juli. Dagen etter har Lars Lillo-Stenberg en familiekonsert og en solokonsert samme sted.

Detaljer

Dato:
17. juli 2019
Tid
20:00
Kostnad:
kr450

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig