Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Stian Carstensen, Elias Akselsen og Julie Sofie Storemyr -innendørs

18. juli 2020kl 19:00 - 20:00

kr420

Stian Carstensen er multiinstrumentalist, jazz, folkemusiker og komponist, en kunstner av de sjeldne og musikernes musiker.

Tatersangeren Elias Akselsen og Stian Carstensen møtte hverandre på et bedehus på Eidsvoll i 2000 og spilte in «Hjemlandsklokker». Siden har de spilt inn 4 kritikerroste plater sammen. Elias er av stor-Johanslekta og lærte å synge av sin bestefar og far rundt bålet som barn. Tonaliteten hans er derfor i ren romanitradisjon. I så måte er Elias i særstilling i Norden, ingen kan synge så autentisk taterstil som han.

Med seg har de også Julie Sofie Storemyr!  Hun har i de siste årene utdannet seg til operasanger ved Kunsthøgskolen i Oslo. Tidligere studerte hun ved Barratt Due musikkinstitutt. Repertoaret hennes strekker seg fra barokken til moderne musikk. Julie Sofie har gjennom flere somre arbeidet som galleriassistent på Gamle Ormelet, men denne sommeren entrer hun scenen som artist.

Sammen skal de lage en en kveld som strekker seg høyt og lavt, fra det klassiske til dypet i folkesjelen. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

For at vi skal kunne gjennomføre arrangementene på tryggest mulig måte, ber vi deg gå igjennom disse punktene før du drar på konsert:

  • Dersom du kjenner symptomer, hold deg hjemme.
  • Det er lagt opp til minimum 1 meters avstand mellom hver gruppe.
  • Husk å ha med billett og gyldig legitimasjon.
  • Henvend deg til vertene våre dersom du føler deg uvel.
  • Ikke ha med medbrakt drikke.

Vi lover en helt spesielt stemning, og en fin konsertopplevelse i trygge omgivelser. Vi kjører denne konserten innendørs, med fyr på peisen om nødvendig.

Kjøpsbetingelser

  • Billetten din er personlig, og kan ikke overdras av andre.
  • Kjøper du billett til flere er det viktig at du vet hvem som benytter billettene, dette for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet.
  • Ved å kjøpe billett samtykker du til at kontaktinformasjonen din lagres i inntil seks måneder. Informasjonen vil ikke viderebringes med unntak av ved eventuell smittesporing.
  • Volum er også en del av myndighetenes reguleringer, så man ikke må lene seg inntil hverandre for å prate sammen, derfor vil sommerens konserter spilles på et lavere volum enn hva som er vanlig.

* Myndighetene har pålagt alle å holde seg hjemme om man har sykdomssymptomer, dette gjelder i aller høyeste grad om du skal besøke en konsert. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter som ikke blir brukt grunnet sykdom.

Detaljer

Dato:
18. juli 2020
Tid
19:00 - 20:00
Kostnad:
kr420

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig