Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Julie Sofie Storemyr og Marius Grønsdal

7. august 2021kl 20:00

kr380

Etter suksessen på Gamle Ormelet i fjor er Julie Storemyr tilbake, denne gangen sammen med sangeren og musikalartisten Marius Grønsdal. Det blir en aften med klassisk musikk, opera og musikal.

Julie Sofie Storemyr er fra Hvasser. Hun har utdannelse i klassisk sang fra Barratt Due Musikkinstitutt, samt en mastergrad i opera fra Kunsthøgskolen i Oslo.

Hun har sunget på flere av Norges største klassiske scener, og musikkfestivaler, og har jobbet med internasjonalt anerkjente regissører og dirigenter.

Marius Grønsdal har utdannelse i klassisk sang fra Barratt Due musikkinstitutt i Oslo.

Han har sunget på store scener som Den Norske Opera og Ballett, Grieghallen, Troldhaugen, Haakonshallen og Universitetets Aula i Oslo og har gjort sangoppdrag for blant annet Det Kongelige Hoff, Norske Selskab og Bent Stiansen’s matfestival.

Marius debuterte som musikalartist i 2017 i rollen som Courfeyrac i «Les Misérables» ved Folketeateret i Oslo. Årene etter var han å se i Andrew Lloyd Webbers «The Phantom of the Opera» og «Chess» ved samme teater.

Detaljer

Dato:
7. august 2021
Tid
20:00
Kostnad:
kr380

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig