Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Balkongkonsert med Unni Wilhelmsen Trio

11. juli 2020kl 19:00 - 20:30

kr450

Sommeren 1996 skrev Unni Wilhelmsen sitt første postkort fra Gamle Ormelet. Kanskje låt det noe slikt som: “Hei! Jeg har akkurat spilt min første solokonsert. Stedet er verdens vakreste og publikummet det aller beste. Håper jeg kan komme tilbake hit i mange år. Hilsen Unni.” Heldigvis for oss har Unni kommet tilbake til oss mange, mange ganger siden. Denne gangen inntar hun balkongen! Vi tar nok ikke helt feil når vi tør å påstå at Unni også gleder seg til å komme tilbake til oss på Gamle Ormelet.

Unni Wilhelmsen har med sin umiskjennelige stemme blitt en kjent og kjær singer-songwriter i Norge. Hun har tatt et dypdykk i sin rikholdige skattekiste av musikk og gamle låter får skinne på nytt når hun nå gir noen ytterst få, eksklusive og unike konserter på utvalgte steder i Norge denne sommeren. Med seg har hun de dyktige musikerne Ronny Yttrehus og Reidar Opdal.

Den kreative sangfuglen har i snart 25 år rest land og strand rundt i Norge med musikken sin, og med det etablert seg som en av våre mest betydningsfulle singer-songwriters. Med over 3000 konserter, åtte albumutgivelser og mange slagere har Unni satt solide spor i de fleste nordmenns musikalske hjerter.

 

For at vi skal kunne gjennomføre arrangementene på tryggest mulig måte, ber vi deg gå igjennom disse punktene før du drar på konsert:

  • Dersom du kjenner symptomer, hold deg hjemme.
  • Det er lagt opp til minimum 1 meters avstand mellom hver gruppe.
  • Husk å ha med billett og gyldig legitimasjon.
  • Henvend deg til vertene våre dersom du føler deg uvel.
  • Ikke ha med medbrakt drikke.

Vi lover en helt spesielt stemning, og en fin konsertopplevelse i trygge omgivelser. Vi kjører konsertene uten værforbehold. Ta med sitteunderlag!

Kjøpsbetingelser

  • Billetten din er personlig, og kan ikke overdras av andre.
  • Kjøper du billett til flere er det viktig at du vet hvem som benytter billettene, dette for å kunne gjennomføre en eventuell smittesporing i etterkant av arrangementet.
  • Kontaktinformasjon blir lagret i 10 dager etter konsert grunnet smittesporing. Informasjonen vil ikke viderebringes med unntak av ved eventuell smittesporing.

* Myndighetene har pålagt alle å holde seg hjemme om man har sykdomssymptomer, dette gjelder i aller høyeste grad om du skal besøke en konsert. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere billetter som ikke blir brukt grunnet sykdom.

Detaljer

Dato:
11. juli 2020
Tid
19:00 - 20:30
Kostnad:
kr450

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig